Repetitiegroepen

Concertband Vivace Herzele bestaat uit een toffe bende muzikanten, maar de muziekvereniging blijft steeds op zoek naar muzikanten die in hun vrije tijd graag een noot muziek spelen. Dus iedereen die een instrument bespeelt of een instrument beter wil leren bespelen én tussen 8 en 88 jaar is, kom gerust op vrijdagavond een repetitie bijwonen! Graag willen we benadrukken dat niet alleen blazers in aanmerking komen. Alle, maar dan ook ALLE instrumenten zijn welkom!

De instapband (bezetting)

Regelmatig krijgen wij de vraag van muziekliefhebbers om aan te sluiten bij onze vereniging. Om nieuwe muzikanten daar zo goed mogelijk bij te begeleiden, heeft Concertband Vivace Herzele sinds januari 2013 een heuse instapband. Hierbij bieden we muzikanten de gelegenheid om kennis te maken met samenspel om zo de overstap naar de concertband te vereenvoudigen. Verscheidene leden van de instapband hebben reeds de overstap gedaan naar de concertband en voelen zich inmiddels volledig thuis in onze vereniging.

De instapband repeteert iedere vrijdagavond van 19u tot 20u.

De concertband (bezetting)

Anno 2015 beschikken we over een mooie en enthousiaste groep muzikanten die een breed repertorium aankan. Dit maakt de repetities erg afwisselend (en soms ietwat uitdagend!) wat het speelplezier alleen maar bevordert!

De concertband repeteert volgend op de repetitie van de instapband van 20u tot 22u.