Concertband VivaceConcertband Vivace vzw uit Herzele profileert zich als een eigentijdse muziekvereniging: een enthousiaste groep van muzikanten, een ideale mix van jong en oud die samen plezier maken in de muziek, met een brede waaier aan stijlen en focus op muzikale kwaliteit.


U kon Concertband Vivace de afgelopen jaren aan het werk zien op o.a. ons jaarlijks concert in de Steenoven te Herzele, de Arteveldeconcerten te Gent, huwelijksvieringen, openingsrecepties...


We bestaan momenteel uit een toffe bende van ongeveer 55-60 muzikanten. De vereniging blijft steeds op zoek naar enthousiastelingen die in hun vrije tijd graag een noot muziek spelen. Muzikanten die reeds een aantal jaar instrumentervaring hebben kunnen dan ook zonder probleem aansluiten bij Concertband Vivace vzw.Kom gerust eens kijken in ons muzieklokaal tijdens één van onze repetities op vrijdagavond van 20u tot 22u. U kan ons vinden in de Tuinwijkstraat 2A te Herzele (de oude klaslokalen naast de gemeenteschool; rechtover kinderdagverblijf Klavertje 4). U bent er steeds van harte welkom!